İş Dünyası, Sürdürülebilirlik Akademisi’nin Dönüştürücü Liderliğinde Buluşuyor.

0
798
sürdürülebilirlik akademisi

Sürdürülebilirlik Akademisi ve Metro Türkiye, HoReCa sektörünün tüm paydaşlarını sektörün yeni normali için biraraya getiriyor

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve küresel olarak her alanda önemli değişimlere tanık olduğumuz şu dönemde tüm sektörler için yeni normaller tanımlanıyor.

Sürdürülebilirlik Akademisi de , bu yeni dönemde 11 yıldır olduğu gibi daha iyi gelecek için dönüştürücü liderliği ile dijital buluşmalara öncülük ederek ve birçok sektörde lider şirketler ile işbirlikleri yaparak çalışmalar gerçekleştirmeye devam ediyor.

“Mutfağa Dönüş”

Sürdürülebilirlik Akademisi, 30 yıldır HoReCa’nın (otel, restoran, kafe) iş ortağı olma vizyonuyla hareket eden Metro Türkiye işbirliği ile , Mutfağa Dönüş sürecinde sektöre ışık tutmak amacıyla düzenlediği e-zirve, , TURYİD ve TÜROB’un katkılarıyla 30 Haziran salı günü 14.00-16.30 arasında düzenlenecek.

Online zirve kapsamında, değişen tüketici ve satın alma trendlerinden iş modellerine, restoranların sürece adaptasyonundan otellerin sunduğu yeni çözümlere dair birçok önemli konu masaya yatırılacak. Metro İtalya Ceo’sunun İtalya HoReCa sektörünün pandemi dönemindeki çalışmalarını da aktaracağı e-zirvede , sektör payudaşları olarak farklı marka ve kurumlardan birçok isim işletmeler için geniş değerlendirmeler yapacak.

Pandemiyle değişen tüketici trendleri

E-zirve; “Yeni Normalde Yeni Tüketici Trendleri”, “Yeni Normalde Yeni İş Modelleri: İşletmeniz Kovid-19 sonrası dönemde nasıl başarılı olur?”, “Şefler için Yeni Normal” ve “Gıdanın Geleceği: Yeme-İçme Sektöründe Sorumlu Ürün Kullanımı & Gıda Atığı Yönetimi” adlı dört farklı panelden oluşacak. Paneller kapsamında;

  • pandemiyle değişen tüketici trendleri ve gelecek döneme dair öngörüler,
  • HoReCa’nın yeni normali ve yeni iş modelleri,
  • işletmelerin sürdürülebilir bir sistem yaratması için çizilmesi gereken yol haritası konuşulacak.

Ayrıca; dijitalleşme ve menü optimizasyonu gibi yeni dönemde önemi artan çözümler, şeflerin yeni döneme adaptasyonu ve servislerdeki değişim, sorumlu ürün kullanımı ve gıda atığı gibi birçok önemli konuya ilişkin bilgiler ve öngörüler de sektör profesyonelleriyle paylaşılacak.

Sürdürülebilirlik Akademisi Yönetim Kurulu üyesi Semra Sevinç; Gıdanın Geleceği: Yeme-İçme Sektöründe Sorumlu Ürün Kullanımı & Gıda Atığı Yönetimi” konulu oturumda moderatör olarak yer alacak. Oturuma Metro Türkiye Kalite Güvence Grup Direktörü Tülay Özel , Yücita Başkanı Prof. Dr. Yavuz Tekelioğlu, Denizer Su Ürünleri Genel Müdürü Ulvi Denizer yer alacak.