Hero Baby’e Uluslararası Tat Enstitüsü’nden Üstün Lezzet Ödülü

0
978
hero-baby

Hero Baby’nin Sütlü Meyveli 8 Tahıllı kaşık maması, Uluslararası Tat Enstitüsü tarafından verilen ‘’Üstün Lezzet Ödülü’’nün sahibi oldu

Türkiye’nin en çok tercih edilen bebek maması markası İsviçreli Hero Baby’nin Sütlü Meyveli 8 Tahıllı kaşık maması; Uluslararası Tat Enstitüsü (International Taste Institute) tarafından verilen ‘’ Üstün Lezzet Ödülü ’’ nün sahibi oldu.

2005 yılından bu yana Belçika’da her sene verilen ödüller kapsamında Hero Baby; Türkiye’de bebek maması kategorisinde bu ödülü alan ilk ve tek marka olma özelliği taşıyor. Türkiye’nin en çok satan ürünü olan Hero Baby; Sütlü Meyveli 8 Tahıllı kaşık maması bu ödülle birlikte tadını Türk bebeklerinin onaylamasının yanı sıra dünyada da tescillemiş oluyor.

Ödül, Avrupa’nın en prestijli aşçılık derneklerinden ödüllü isimler ve Michelin yıldızlı Şef & Sömeliye Heyeti tarafından kör tadım yöntemiyle yapılarak veriliyor. Dalında en iyilerinin layık görüldüğü ‘’Üstün Lezzet Ödülü’’; koku alma, görünüş, tadım sonrası ve ürün dokusu gibi duyusal analiz kriterlere göre değerlendiriliyor. Objektif ve bağımsız tadım metedolijisiyle sahiplerini bulan ödüller, yiyecek ve içecek endüstrisinin saygınlığını kazanıyor.

Bebeklerin sağlıklı gelişimini lezzetli ürünleri ile destekleyen Hero Baby’nin tüm kaşık ve kavanoz mamaları 500’den fazla testten geçiriliyor. Hijyenik bir ortamda el değmeden hazırlanıyor. Vitamin ve mineral dolu ürünlerini hijyen, besleyicilik ve güven esasına göre annelerin ve bebeklerin beğenisine sunuyor.