Geleneksel Tarhana Hero Baby’den Organik Dokunuş

0
911
Hero Baby tarhana

Türk mutfağının vazgeçilmez lezzeti olan tarhana, vitamin ve mineral dolu formülüyle bebeklerin ek besin ihtiyacını kolaylıkla karşılıyor.

Türkiye’nin en çok tercih edilen* mama üreticisi İsviçreli Hero Baby, Organik Tarhana Çorbası ile Anadolu’nun geleneksel tatlarını gelecek nesillerin damak zevkine göre sunuyor.

Türk mutfağının hem geleneksel hem de besleyici tatlarından biri olan tarhananın; bebeklerin ve küçük çocukların hassas bünyeleri düşünerek B1 vitamini açısından zenginleştirip hazırlayan Hero Baby, yepyeni ürünü Organik Bebek Tarhanası ile raflarda yerini almaya başladı. Tarladan sofraya özenle seçilerek her aşaması kontrol edilen, el değmeden hazırlanan ve paketlenen Hero Baby Organik Tarhana Çorbası, bebeklerin günlük kalsiyum, magnezyum, demir ve sodyum ihtiyacını karşılamasına yardımcı oluyor.**

Hero Baby

Tarhananın geleneksel yapımından ilham alınarak üretilen Hero Baby Organik Tarhana Çorbası; bebeğinizin sağlığını takip eden sağlık profesyonelinin önermesiyle birlikte ek gıdaya başlangıç için iyi bir alternatif. Hero Baby Organik Tarhananın Çorbası, bebeklerin beslenmesini desteklerken annelerinde mutfaktaki kurtarıcısı oluyor.

*Nielsen Perakende Paneli, MAT Nisan 2020, tüm Türkiye ciro ve tonaj bazında

**Besin değerleri ve enerji tablosu, ürünün paketinde belirtilmektedir.

https://www.hero.com.tr/ herobabyturkiye