Domino’s, Yeni Kampanyasıyla Keyifleri

0
797
Domino’s, yeni kampanyasıyla keyifleri 3’e katlıyor

Türkiye’de evlere servisin öncüsü Domino’s, kaçırılmayacak yeni kampanyasıyla keyifleri 3’e katlıyor. 16-31 Mart tarihleri arasında geçerli olacak kampanyada Domino’s severlere; 1 orta boy pizza aldıklarında 1 orta boy pizza ve 1 litre Coca Cola hediye ediliyor. 

 

Domino’s Pizza, yepyeni kampanyalarıyla Türkiye’yi fırsata doyurmaya devam ediyor. 16–31 Mart tarihleri arasında geçerli olacak kampanyayla; Domino’s severlere, 1 orta boy pizza aldıklarında 1 orta boy pizza ve 1 litre Coca Cola’yı hediye ediliyor. Eve serviste geçerli olan kampanyada pizzaseverler fırsata doyarken; 31 Mart’a kadar devam eden çekiliş kampanyasına da katılarak birbirinden güzel teknolojik ürünlerin sahibi olmaya hak kazanıyor.

 

Çekiliş kampanyasına katılmak için Türkiye genelinde www.dominos.com.tr veya Domino’s mobil uygulamalarına  girip, Ye Kazan üyeliğiyle  tek seferde minimum 25 TL alışveriş yapmak yeterli oluyor. Her 25 TL’lik  harcama sonucunda 1 çekiliş hakkı elde edenler, birbirinden güzel hediyelerin sahibi olmaya hak kazanıyor. Yapılan çekiliş sonucunda kazanlar; 5 robot süpürge, 5 akıllı TV, 5 Iphone 12, 15 ipad, 10 airpods ve 5 Apple watch gibi teknolojik ürünlerin sahibi oluyor.

 

Reklam filmi izlemek için: https://www.youtube.com/watch?v=2-4NwfCm9q8