Dardanel Sushida İle İstediğin An, İstediğin Yerde Sushi Keyfi

0
1558
Dardanel; 18 Haziran Dünya Sushi Günü’nü, 7 günlük raf ömrüyle Türkiye’de bir ilk olan, yemeye hazır yeni sushi markası Sushida ile kutluyor.

Dardanel; 18 Haziran Dünya Sushi Günü’nü, 7 günlük raf ömrüyle Türkiye’de bir ilk olan, yemeye hazır yeni sushi markası Sushida ile kutluyor.

Dünya çapında çok sevilen Japon lezzeti sushiyi, Dardanel’in tarif uzmanlığıyla buluşturan Sushida; paketinden çıkan chopstick, wasabi ve soya sosuyla sushi keyfini dilediğiniz her yere taşıyor.

Yeniliklerin ve ilklerin öncüsü Dardanel, Türkiye’nin 7 gün raf ömrüne sahip ilk sushi markası Sushida ile bir ilke daha imza atıyor. Balık ve deniz ürünlerindeki uzmanlığını farklı kategorilere taşıyan Dardanel, dünya çapında en popüler yiyeceklerden biri olan sushiyi lezzet severlerle buluşturuyor. Dört farklı çeşidi bulunan Sushida; paketinden çıkan chopstick, wasabi ve soya sosuyla yemeye hazır biçimde sunuluyor. Ülkemizde ve dünyada en çok tercih edilen sushi çeşitleri; Sushida ile artık evde, işte, sporda, plajda, istenilen her yerde tüketilebiliyor.

California Roll ve Philadelphia Roll severler buraya!

18 Haziran Dünya Sushi Günü’nde piyasaya çıkan Sushida ürünleri; 8’er parçalık paketlerdeki California Roll ve Philadelphia Roll ile 9’ar parçalık Tokyo Mix ve Kyoto Mix çeşitlerinden oluşuyor. Sushida ürünleri, şirketin İstanbul’daki uluslararası GFSI onaylı BRC sertifikalı fabrikalarında Dardanel’in tarif uzmanlığıyla üretiliyor. Kalite, lezzet ve tazelik güvencesiyle tüketicilere sunuluyor.

Sushi keyfine pratiklik katan Sushida çeşitleri seçili mağaza ve online marketlerde satışa sunuluyor. @Sushidadardanel Instagram hesabından satış noktalarını takip edebilirsiniz.

Global bir Türk şirketi olarak dünyadaki en büyük su ürünleri markalarından biri olmayı hedefleyen Dardanel, bu kapsamda yaptığı yatırımlarla ve yenilikçi ürünleriyle fark yaratıyor. 7 günlük raf ömrüyle ülkemizde bir ilk niteliği taşıyan Sushida’nın yanı sıra; Dardanel Midye Dolma, Mr. No sandviçleri, Aç Ye ton balıklı hazır yemek ve 8 dakikada pişirilebilen Kolay Pişir gibi inovatif, lezzetli ve pratik ürünler 7’den 70’e tüm lezzet severlerle buluşuyor.