Bay Bread Damaklarda Bıraktığı Lezzetle Reçetenin Adıdır

0
907
baybread

Korona günlerinde sizin için özenle hazırlanan, evinizde pişirmeye hazır ramazan pidesinin damaklardaki sırrı, gizli reçete BAY BREAD, teknolojisiyle evinize geliyor…

Pide ve ekmeğimize olan yaklaşımımız COVİD 19 sürecindeki davranışlarımızda yeni dinamikleri doğurdu. Ramazan ayını karşılamaya hazırlanırken tüketici endişelerini de ortadan kaldıran BAY BREAD işte tam bu noktada neredeyse 1 asırlık birikimin ve uzmanlığın da sonucu olarak yüksek teknolojisiyle evlerinizde buluşuyor.

COVID 19 sürecinde içinde bulunduğumuz sürecin ramazan ayına da gelmesi sebebiyle kültürümüzdeki alışkanlıklarımızda da değişim yaşamaktayız.

Artık eskiden fırınlarda beklenen pide kuyruklarındaki ahbaplık ve sosyalleşme yerini güvenli gıdaya ulaşmaya bıraktı.

Bay Bread

Pide ve ekmeğimiz bizler için en temel, en kutsal, olmazsa olmaz bir gıda. İçinde bulunduğumuz süreçte tereddütle yaklaştığımız genellemelerden dolayı yeni dinamikleri doğurdu.

İşte tam bu noktada neredeyse 1 asırlık birikimin ve uzmanlığın da sonucu BAY BREAD teknolojileri uzun yıllar süren ARGE çalışmalarıyla gıda atıklarını ve israfı engelleyen teknolojisiyĺe ülkemize, sektöre katma değer yarattı. Aynı zamanda tüketicinin de güvenli gıdaya ulaşmasındaki çare oldu.

Bay Bread

Tabiki damaklara da hitap ederek… Tüketildiğinde bu uzun birikim ve emeğin karşılığının da anlaşıldığı BAY BREAD ürünleri ve sistemi yeni çağın sürdürülebilir sistemlerinde sektördeki liderliğiyle üreticilere de rol modeldir.

*Ramazan ayına gireceğimiz günlerde de artık sokağa çıkmadan #evdekal arak evinizde yorulmadan tazecik, sıcacık pideniz iftar sofralarınızı da taçlandıracak.

*Ön pişmiş donuk ekmek ve unlu mamuller kategorisinin incisi Pide diğer ürünlerdeki gibi güvenli ambalajiyla sizlere ulaşır.

Bay Bread

*Bay Bread reçetesi damaklarda gizli yeriyle adıyla tadıyla deneyenleri şaşırtmıyor. Bizimle ilgili güncel ve yeni bilgilere sosyal medya hesaplarımızdan ulaşabilirsiniz.