BAY BREAD : Artık Yenı̇ Bı̇r Dönem Başladı!

0
1185

Güvenli gıdanın hayatımızda daha önem kazandığı, mesafenin hayati önemde olduğu, doğal beslenmenin bağışıklık sistemimizi yüksek tuttuğunun daha iyi anlaşıldığı, hijyen ve tazeliğin vazgeçilmez olduğu yeni dönemle de BAY BREAD olarak yanınızdayız.

Pandemi sürecinde yeni açtığımız SUADİYE/FERİDE GEÇİDİ ve BAĞDAT CADDESİ/STAD şubelerimiz ile birlikte 10 şubeye ulaştık. Tüm mağazalarımızda da yeni döneme BAY BREAD lezzetleri ile yeni salon düzenlerimiz ile merhaba dedik ve sizleri bekliyoruz…

%100 Yerli sermayesi ile milli bir firma olma gururu taşımaktadır. Sizlere sağlıklı olan hepsi ekşi mayalı doğal ürünler sunma yolunda ilerliyor.

Ülkemiz ve dünyanın geçtiği bu zor günlerde ülke ekonomisine istihdam sağlayarak istikrarla katkı sunan BAY BREAD, sağlıklı doğal lezzetli ürünleriyle sizlerin damak tadına güveniyor.

Bay Bread

Yeni lezzetleri tutkuyla tasarlayıp, misafirlerine fırından çıktığı gibi en taze şekilde sunan Bay Bread, ilk şubesini Mart 2017’de açmıştır. Kurulduğu günden bu yana katkı maddesi içermeyen doğal ve yerel malzemeler kullanarak geleneksel yöntemlerle ürettiği ürünlerini ziyaretçilerinin beğenisine sunmaktadır.


Stratejik lokasyonlarda açılan yeni bayileri ile durmadan büyümeye devam ediyor. Deneyimli ve işini aşkla yapan kadrosu ile marka kimliğini en iyi şekilde yansıtarak “Yeni Nesil Fırıncılık” konseptini hayata geçirmektedir.
 

Klasik fırıncılık anlayışını daha ileriye taşıyan; ekmekten tatlıya, çay ve kahveden dondurulmuş ürünlere uzanan geniş ürün gamına sahiptir. Ek olarak, yeni lezzetlere de öncü olmak için var gücüyle çalışmaktadır.
 

Üretim fabrikasını 2015 yılında İstanbul’da kuran Bay Bread, Ümraniye’de yer alan fabrikada tüm ürünlerini son teknolojiyi kullanarak, gıda mevzuatına ve yüksek kalite kontrol standartlarına uygun hijyenik koşullarda üretmektedir.
 

Türkiye’de bir ilke imza atan imalat modeliyle amaçlanan ülkemizdeki üretim verimliliğini en yüksek seviyeye ulaştırarak sektörün rekabet gücünü arttırmaktır.