Avrupa’nın Lezzetli Atıştırmalık Bar Markası Corny Şimdi Türkiye’de

0
302
AVRUPA’NIN LEZZETLİ ATIŞTIRMALIK BAR MARKASI CORNY

35 yılı aşkın tecrübesiyle, kuruyemiş ve tahılların iyiliğini tüketicileriyle buluşturan Corny, birbirinden farklı lezzetleriyle günün her anında yanınızda oluyor.

Almanya’da 1984 yılından beri üretilen Corny Bar, kuruyemiş ve tahıllardan gelen besleyici içerikleriyle ürünlerini geliştirmesi, özenli üretimi ve paketlemesiyle Avrupa’nın sevilen lezzetli atıştırmalık bar markası olarak ön plana çıkıyor. 

Birbirinden faydalı meyveleri, besleyici tahılların doyurucu dünyası ve kuruyemişlerden gelen sağlığı birleştiren Corny Bar çeşitleri,  öğünlere keyifle eşlik ediyor. Kuruyemişlerden gelen sağlığı, tahılların ve meyvelerin besleyici gücünü balın mucizesi ile buluşturan Corny kuruyemişli ve tahıllı barlar; orijinal lezzetleriyle de size çok iyi gelecek… 

Her biri 100 kalori altında farklı çeşitleri olan lezzetli Corny Barlar enerjinizin düştüğü anlarda, enerjinizi yükseltmek için, zengin içeriğiyle hızlı ve pratik lezzetli bir alternatif sunuyor.

İki farklı Kuruyemiş Bar ve Tahıl Bar kategorisi ve lezzet çeşitliliğiyle ön plana çıkan Corny’nin, meyveleri, tahıllarla birleştiren Tahıl Bar Ailesi’nde;  muz ve kakaonun harmanlandığı‘’ Kakao ve Muz’’, kırmızı meyvelerin eşsiz tadını kakao ile buluşturan ‘’ Kakao Kırmızı Meyve’, lezzetli meyvelerin yulafla bir araya geldiği ‘’ Karışık Meyve’’ çeşitleri yer alıyor.

Corny Kuruyemiş Bar Ailesi’nde ise; fındık, yer fıstığı ve kuru meyvelerin eşsiz uyumuyla ‘’‘’Fındık & Yer Fıstığı’’; kuru meyvelerin karışık kuruyemişlerle özel kombinasyonu ile  sunulan ‘’Karışık Kuruyemiş’ lezzetleri  sunuluyor.