Yenilenen Beslenme Düzeniniz ile Yaza Hazır Olun

0
288
Yenilenen Beslenme Düzeni

Mealkaline ile Değişimi Başlatın

Alkali, sağlıklı ve medikal beslenme paketleri ile juice setleri tasarlayan Mealkaline; yazı sağlıklı ve fit bir şekilde karşılamak isteyenler için beslenme uzmanları kontrolünde hazırlanan “Zayıflama Paketi”ni sunuyor.

Alanında yetkin doktorlar, Nutrigenetik beslenme uzmanları, gıda mühendisleri, diyetisyenler ve ödüllü şeflerden oluşan ekibi ile Mealkaline, dengeli ve sağlıklı bir şekilde zayıflamanıza yardımcı olurken, kilo verme yolcuğunuza da eşlik ediyor.

Mealkaline diyetisyenleri ile yapacağınız düzenli görüşmelerle “Zayıflama Paketi” günlük olarak size özel olarak hazırlanıyor. Her kişinin kilo verememe nedeni, kilo verme hızı farklıdır. Süreç boyunca diyetisyenler kilo verme hızınızı ve sağlığınızı takip ederek size bu yolculukta eşlik ediyorlar. Mealkaline, genetik ve hormonal bozukluklar, sağlıksız beslenme, hareketsiz yaşam biçimi gibi pek çok sebebin neden olduğu kilo sorununa “Zayıflama Paketi” ile çözüm sunuyor. Paketin içeriğinde yer alan yiyeceklerin çeşitliliği ve besin değerleri sayesinde vücudunuzda asidik beslenme kaynaklı oluşan tahribatın giderilmesini sağlarken, vücutta su tutulmasını da önlüyor. Bedenin alkali dengesini koruyan, ödem attıran, sindirim sistemini düzenleyen içeriğiyle ideal kilonuza ulaşmanıza ve bu hali korumanıza yardımcı oluyor.

7/24 profesyonel diyetisyen desteği sunan Mealkaline, ödüllü şefler tarafından özenle hazırlanan lezzetleri adrese ulaştırıyor.