Vogue’un Yenilenen Menüsü ile Unutulmaz bir Yılbaşı Akşamı

0
327
Vogue'un Yenilenen Menüsü ile Unutulmaz bir Yılbaşı Akşamı

İstanbul’un en gözde mekanları arasında yer alan Vogue Restaurant, yenilenen menüsü ve stil sahibi dekorasyonuyla elegan bir akşam vadediyor.

Vogue’un Yenilenen Menüsü ile Unutulmaz bir Yılbaşı Akşamı İstanbul’un en gözde mekanları arasında yer alan Vogue Restaurant, yenilenen menüsü ve stil sahibi dekorasyonuyla elegan bir akşam vadediyor.

Şehrin klasikleşen mekanlarından biri olan Vogue Restaurant, şık ana yemek salonu ve lounge bölümünün yanı sıra eşsiz boğaz manzarasına karşı konumlanan kokteyl barı ile misafirlerini karşılıyor. Akaretler’de BJK Plaza’nın en üst katında konumlanan Vogue Restaurant, geçmişten günümüze Vogue magazinin arşivlerinden çarpıcı görüntüler, dünyanın en ünlü modelleri ve fotoğrafçılarıyla gerçekleşen ikonik kapak çekimleri restoranının duvarlarını süslüyor. Üç tarafı muhteşem boğaz manzarasıyla çevrili restoran, yemeklerinin lezzeti ve 500 m2’lik alanda muhteşem ambiyansıyla İstanbul’a gelen turistlerin de öncellikli tercihleri arasında yerini alıyor.

Vogue Restaurant, dünya ve Akdeniz mutfaklarından ilham alarak hazırladığı menüsüyle ayrıcalıklı bir lezzet deneyimi sunuyor. Kale Detox ve Izgara Sebze&Mercimek Salatası, menünün vegan seçenekleri olarak öne çıkıyor. Vogue Restaurant, Pancarın Beş Hali ve BurrataTavuklu Kış Salatası, Lakerda Bohçası, Black Tiger Karides, Vogue Special Premium Levrek, Kuzu Üçlemesi ve Vogue Kebap ile farklı tatlara açık damaklar için davetkar seçenekler sunuyor. Balkabağı Terin ve Kestane Sufle ise mutlaka denenmesi gereken tatlı tabaklarından.

Füme Ahtapot Carpaccio, Porçini Mantarlı Risotto, Istakozlu Spaghetti ve Ağır Ateşte Pişmiş Dana Yanak, Vogue Restaurant’ın vazgeçilmezleri arasında yer almaya devam ediyor. Ayrıca Uzak Doğulu şefler tarafından özenle hazırlanan; 27 parçadan oluşan Vogue Sushi Plate, en çok tercih edilenler arasında yer alıyor.

Vogue; benzersiz lezzetleri, üç tarafı muhteşem boğaz manzarasıyla çevrili lokasyonu ve şık ambiyansıyla yeni yılı birlikte karşılamak isteyen tüm misafirlerini bekliyor. Rezervasyon için: (0212) 227 44 04