Ticket Restaurant’lılar Paket Servis Tercih Ediyor Mobil Temassız Ödüyor

0
643
Ticket Restaurant Edenred MyEdenred

Edenred Türkiye, MyEdenred mobil uygulaması üzerinden gerçekleştirdiği anketlerle Ticket Restaurant Yemek Kartı kullanıcı tercihlerini analiz etmeye devam ediyor.

Ticket Restaurant Yemek Kartı ile öğle yemeği harcamalarında şirketlere tasarruf sağlayarak hayatı kolaylaştıran ve tüm faaliyetlerinde müşteri memnuniyetini ilk sıraya taşıyan Edenred Türkiye, pandemi sürecinde Ticket Restaurant Yemek Kartı ile ödeme tercihlerini analiz etmek amacıyla MyEdenred mobil uygulaması üzerinden gerçekleştirdiği anketlere bir yenisini ekledi. Yaklaşık bin 500 kişi tarafından yanıtlanan anket sonuçlarına göre pandemide artan hijyen kaygısıyla yemek ödemeleri mobil temassız ödeme sistemleri aracılığıyla yapıldı.

 

Pandemi sürecinde QR Kod ya da EdenredPay ile mobil temassız ödeme arttı

Pandemi sürecinin yemek kartı sektöründe de kullanım alışkanlıklarını hızla değiştirdiğine dikkat çeken Edenred Türkiye Pazarlama Direktörü Zeynep Ege Dura,

Mobil ödeme kullanımının arttığını kart işlemlerini incelediğimizde de görüyorduk. Ancak yaptığımız ankette de bir kez daha kullanıcılarımızın bu konuda farkındalığının arttığını gördük. MyEdenred üzerinden gerçekleştirdiğimiz ve yaklaşık bin 500 kişi tarafından yanıtlanan anket sonuçlarına göre; kart kullanıcılarının %57,4’ü yemek ödemeleri sırasında seçimlerini mobil temassız ödeme sistemlerinden yana kullandı. Paket servis, gel-al servise göre üç kat daha çok tercih edilmekle birlikte; paket servislerimizde kullanıcılarımız telefon etmek yerine online yemek sitelerinden sipariş verdi” dedi.