Tavuk Dünyası Lezzet Noktaları Haritasına 3 Yeni Restoran Daha Eklendi

0
633
Tavuk Dünyası

Tavuk Dünyası, ödüllü ve akılalmaz lezzetlerini daha çok lezzetsevere sunmak üzere Türkiye’nin farklı şehirlerinde yeni restoranlar açmaya devam ediyor. 

Özgün konseptiyle yeme-içme sektöründeki farkını gösteren Tavuk Dünyası, daha önce restoranının olmadığı şehirler de dahil olmak üzere, farklı bölgelerde kapılarını konuklarına açan yeni restoranlarıyla, lezzet noktaları haritasını genişletiyor.

 

2020 yılında Türkiye’nin 11 şehrinde 16 yeni restoran açan Tavuk Dünyası, 2021 restoran yatırımları kapsamında ise; Park Karaman AVM, Adana M1 AVM ve Mersin Marina AVM’deki restoranlarını açarak konuklarını ağırlamaya başladı.  Tavuk Dünyası Mersin AVM restoranı aynı zamanda Şeften İste paket servis hizmeti de sunuyor. Lezzetseverler Tavuk Dünyası’nın tüm restoranlarında sunulan gel-al servisinden de yararlanabiliyorlar.

 

Tavuk Dünyası CEO’su Volkan Mumcu, Karaman, Adana ve Mersin’de kapılarını konuklarına açan yeni restoranlarıyla ilgili olarak şunları söyledi: 

“Kurulduğumuz günden bu yana, tüm çalışmalarımızı hep daha fazla sayıda misafirimize akılalmaz lezzetlerimizi sunma motivasyonu ve heyecanıyla yapıyoruz. Bu motivasyonumuzu değişen koşullarda da asla kaybetmiyor ve büyüme planlarımız dahilinde yeni yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Bu yılki yatırım planlarımızda yer alan ve daha önce restoranımızın olmadığı noktalardan biri olan, Karaman’da ilk restoranımızı Park Karaman’da açmanın heyecanını yaşıyoruz. Buna ek olarak Adana’daki restoran sayımızı 7’ye çıkarmış ve Mersin’de de 2. restoranımızı açmış olmak da bizler için çok önemli. Bu yeni restoranlarımızda da konuklarımızı keyifli bir restoran atmosferinde, üstün kalitede bir hizmet anlayışı ve uluslararası ödüllere de sahip olan akılalmaz lezzetlerimizle ağırlayacağız. Markamıza duyduğu güvenle çalışmalarını kesintisiz şekilde sürdüren tüm yatırımcılarımıza ve bizlerden ilgilerini eksik etmeyen konuklarımıza ise ayrıca teşekkür ediyorum. Tavuk Dünyası ailesi olarak bu yıl da büyümeye ve daha çok sayıda misafirimizi ağırlamaya devam edeceğiz.”  

 

Karaman, Adana ve Mersin’e hizmete giren yeni restoranlarıyla Tavuk Dünyası; AVM restoranlarının sayısını 165’e Türkiye’deki toplam restoran sayısını ise 50’den fazla şehirde 224’ye taşımış oldu.