Siemens Ankastre Fırın İle Bayram Coşkusu Sofralara Yansıyor

0
828
Siemens ankastre

Siemens ankastre fırınlarında bulunan yenilikçi teknolojileriyle kullanıcılarının hayatına keyif katacak lezzet dolu bir dünyanın kapılarını açıyor.

Bu bayramda kalabalık bayram sofralarından uzak kalsak da yine de birbirinden lezzetli yemeklerle bayram coşkusunu yaşamak mümkün. Geleceğin teknolojisini evlere getiren Siemens Ev Aletleri, ankastre fırınlarında bulunan yenilikçi teknolojileriyle kullanıcılarının hayatına keyif katacak lezzet dolu bir dünyanın kapılarını açıyor.

3 boyutlu pişirme teknolojisi

Yenilikçi teknolojileri şık tasarım ile birleştiren Siemens Ev Aletleri, IQ500 serisi ankastre fırınlarda bulunan yeni 3D hotAir plus teknolojisi ile tatları karışmadan tek seferde 3 farklı lezzeti tam kıvamında pişirmeye imkan tanıyor.

3D hotAir plus teknolojisi, fırının arka duvarında bulunan sıcak hava sistemi ile fırın içindeki hava dolaşımını her kata eşit oranda dağıtıyor. Böylece balık, kek, makarna gibi yemeklerin tatları karışmadan 3 tepsi farklı lezzet bir arada pişebiliyor. Şık tasarıma sahip düğmesi lightControl ile de tüm fonksiyonlar rahatça kontrol edilebiliyor.

Kullanıcılarına temizlikte de kolaylık sağlayan yeni ecoClean Plus özellikli HB557JYW0T iç yüzeyleri kendi kendini temizliyor. Özel kaplaması ise iç duvarlardaki kirleri hapsederek pişirme esnasında kendini yeniliyor ve kullanıcılarına ideal bir kullanım sunuyor.