Lezzet Tutkunlarına Şapka Çıkartacak Mantar Tadım Menüsü

0
1467
Conrad Istanbul Bosphorus Manzara Restaurant

Lezzet Tutkunlarına Şapka Çıkartacak Mantar Tadım Menüsü

Conrad İstanbul Bosphorus’un Tarihi Yarımada ve Boğaz manzarasına sahip mekanı Manzara Restaurant, mantar mevsimine girdiğimiz bugünlerde, misafirlerini çok özel bir mantar tadım menüsü ile karşılıyor. Üç ana bölümden oluşan menü, gastronomide lüksün sembolü trüf mantarından porçini mantarına, morel mantarından yaban kanlıca mantarına kadar farklı mantar türlerinin kullanıldığı zengin bir ziyafet sunuyor.

Manzara Restaurant misafirlerinin 15 Kasım’a kadar deneyimleyebileceği tadım menüsü, başlangıçlar, makarna & pilav ve ana yemekler olmak üzere üç bölümden oluşuyor.

Şehrin tam kalbinde yer alan ve konuklarına unutulmaz deneyimler yaşatan Conrad İstanbul Bosphorus’un Tarihi Yarımada ve Boğaz manzarasına sahip mekanı Manzara Restaurant, içinde bulunduğumuz mantar mevsimini, hazırladığı özel bir mantar tadım menüsü ile taçlandırıyor.

Safranlı Risotto

Trüflü çikolata mus, baharatlı trüf dondurma tatlı ikramı ile servis edilen ‘şefin tadım menüsü’ 185 TL’den sunuluyor.

Mantarın en çok yakıştığı lezzetleri, Conrad kalitesiyle misafirlerine sunacak olan Manzara Restaurant’ın mantar tadım menüsünde; mantar ‘cappuccino’, trüflü kızartılmış yumurta, safranlı ‘risotto’, yaban ve trüf mantarlı ‘linguine’, ‘sous vide’ ile pişirilmiş kuzu incik, fırınlanmış çipura bulunuyor. Arzu eden misafirler başlangıç, makarna&pilav ve ana yemek bölümlerinden birer seçimin yapılabileceği şefin tadım menüsünü de tercih edebiliyor.

Lezzet tutkunları, Manzara Restaurant’ın mantar tadım menüsünü 15 Kasım’a kadar deneyimleyebilir.