Ramazan’da da Banvit’le Lezzetli Sofralar…

0
896
RAMAZAN

Banvit ürünleriyle Osmanlı saray mutfağından günümüz pratik yemeklerine kadar uzanan geniş bir yelpazede lezzetli iftar ve sahur menüleri oluşturabilirsiniz…

Türkiye’nin önemli piliç ve hindi eti üreticilerinden Banvit; ramazan ayında da lezzetli iftar sofraları için geniş bir ürün yelpazesini tüketicilerine sunmayı sürdürüyor.

Kullanıldığı yemeklere tat katan tavuk ve hindi etini ister haşlayarak, ister kızartarak, ister tencere yemekleri içinde ister fırında ya da ızgarada farklı baharat çeşnileri ile harmanlayarak tüketmek mümkün.

Banvit’in lezzet serisi

Bütün ya da parça piliç ve hindi ürünleriyle dilediği yemeği pişirebilecek olan beyaz et severler; aynı zamanda Banvit’in lezzet serisindeki pratik ürünlerle de doğrama, soslama ve bekleme gerekmeksizin yemeklerini hızla hazırlayabilme imkânına sahipler.

Banvit lezzet serisindeki, 

  • köri soslu tavuk ve acılı tavuk fajita ile
  • soslu hindi grubu ürünlerden hindi antrikot ve hindi sote tüketicilerine tamamen pişirilmeye hazır olarak sunuluyor.

Sadece iftar sofralarında değil, sahur sofralarında da Banvit’in sucuk, salam, sosis, hindi füme ve piliç jumbo sosis gibi şarküteri grubundaki ürünleri veya pişmiş ürün grubundaki döner, nugget, schnitzel, köfte veya kebap gibi pratik hazır ürünleri tercih edilebilir.