NUDE’un Sponsorları Arasında Yer Aldığı “Dünyanın En İyi 50 Restoranı” Belli Oldu

0
616
NUDE’un Sponsorları Arasında Yer Aldığı “Dünyanın En İyi 50 Restoranı” Belli Oldu

İşlevselliği estetik biçimde yansıtan global tasarım markası NUDE’un sponsorları arasında bulunduğu “Dünyanın En İyi 50 Restoranı” (The World’s 50 Best Restaurants), gerçekleştirilen ödül töreniyle açıklandı.

20 Haziran akşamı Valencia’da düzenlenen organizasyonda, ayrıca dünyaca ünlü miksolojist ve NUDE tasarımcısı Remy Savage, NUDE standında etkinliğe özel kokteyller hazırladı.

Gastronomi dünyasının en iyilerinin belirlendiği “Dünyanın En İyi 50 Restoranı” listesi açıklandı. İspanya’nın Valencia şehrinde, 20 Haziran’da gerçekleşen gecede dünyanın en prestijli restoranları ve şefleri ödüllendirildi. “Simple is Beautiful” (Yalın Güzeldir) felsefesini uluslararası tasarımcıların koleksiyonlarıyla buluşturan Şişecam’ın global tasarım markası NUDE’un resmi kadeh sponsoru olduğu etkinliğe, aralarında dünyanın  en ünlü restoran işletmecileri, şefler ve bartenderlarının da yer aldığı toplam 1.500 kişi katıldı. NUDE’un üç yıldır sponsorları arasında yer aldığı ve gastronomi dünyasının merakla beklediği ödül töreninde şef Virgilio Martínez ve 2021 yılı Best Female Chef ödülünün sahibi Pía León’un sahip oldukları, yerel biyoçeşitliliği yenilikçi bakış açısıyla misafirlerine sunduğu Central restoranı, Güney Amerika’nın ve dünyanın en iyi restoranı seçilerek aldığı iki ödülle geceye damgasını vurdu.

Ödül töreninde NUDE standı da ilgi gördü. Dünyaca ünlü miksolojist ve NUDE tasarımcısı Remy Savage’ın hazırladığı kokteyller yine NUDE Savage koleksiyonuyla servis edildi.