Magnolia Bakery’den Yeni Yıl Masalarına Renk Katacak Lezzetler…

0
240
Magnolia Bakery’den Yeni Yıl Masalarına Renk Katacak Lezzetler

Amerikan pastane kültürünün Türkiye’deki temsilcisi Magnolia Bakery, yeni yıla özel hazırladığı taptaze lezzetleriyle yılbaşı masalarına renk katıyor

Amerikan pastane kültürünün Türkiye’deki temsilcisi Magnolia Bakery, taptaze lezzetleriyle misafirlerinin en özel anlarını tatlandırmaya devam ediyor. Yeni yıl temalı cupcake, kurabiye ve pasta çeşitleriyle her ısırıkta yılbaşı heyecanını yaşatacak Magnolia Bakery özel lezzetleri, 19 Aralık’ta sevenleriyle buluşacak. 

Rengarenk tasarımları ile dikkat çeken yeni yıl temalı ve sprinkles süslemeli cupcakeler, klasik çikolata ve vanilya buttercream çeşitleriyle yılbaşı masalarını süslemeye hazırlanıyor. 2023 yazılı vanilya buttercream’li cupcake ise renkli konfeti süsleriyle dikkat çekiyor.

Pudra şekeriyle kaplı yumuşacık dokusuyla çikolata severlerin vazgeçilmezi Chocolate Crinkle, şekerin ve baharatın muhteşem uyumuyla oluşan zencefilli kurabiye Gingersnap, sıra dışı şekilleriyle eğlenceli şekerli kurabiye Cut- Out ve pudra şekerine bulanmış Pekan kurabiyesi Snowballs yılbaşına özel süslemeleriyle yeni yıl coşkusunu yaşatmaya hazırlanıyor. 

Yeni yıl kutlamalarının vazgeçilmezi olacak Magnolia Bakery yılbaşı temalı pastaları ise klasik çikolatalı ve vanilyalı buttercream seçenekleri ile lezzet şöleni sunuyor.