Karlı Havaların Yeni Kahvesi

0
726
Kaave_Roastery___Snow_White_Latte__1_

5. nesil kahveciliğin Türkiye’deki ilk temsilcisi Kaave Roastery, kışa özel lezzetlerine bir yenisini daha ekledi: Snow White Latte.

Dünyanın farklı bölgelerinden getirdiği nitelikli kahve çekirdekleriyle misafirlerine eşsiz deneyimler yaşatan Kaave Roastery, yepyeni lezzeti Snow White Latte’yi kahveseverlerin beğenisine sundu. Zencefil, Hindistan cevizi ve karanfilin, süt ve espresso ile enfes buluşmasıyla hazırlanan Snow White Latte, soğuk kış günlerinde kahve tutkunlarının vazgeçilmezi olacak.

Kışa Özel Leziz Kahveler 

Kaave Roastery’nin sevilen diğer kış lezzetleri Cup Of Love ve Honey Cinnamon Latte de kahve tutkunlarından büyük ilgi görüyor. Vanilya, çilek ve tarçının buluşmasıyla oluşan Cup Of Love, aşk dolu bir lezzet sunuyor. Üç farklı tadın muhteşem uyumuyla ortaya çıkan enfes latte damaklarda iz bırakıyor. Lattenin içerisine kışın klasik lezzetleri bal ve tarçın koyularak yapılan Honey Cinnamon Latte, tadıyla olduğu kadar sağlıklı olmasıyla da öne çıkıyor. Soğuk kış günlerinde içinizi ısıtacak bu lezzet, kalori hesabına dikkat edenler için de uygun.

Kaave Roastery mağazaları, pandemi sebebiyle uygulanan kısıtlamalardan ötürü şu anda sadece al-götür servis hizmeti veriyor. Kahve tutkunları mağazaya gelip sosyal mesafe kuralları çerçevesinde dilediği kahveyi ve atıştırmalığı paket olarak alabiliyor. Ayrıca öğütülmüş ve çekirdek paket kahveler online olarak sipariş verilebiliyor.

Ayrıntılı Bilgi: www.kaave.com.tr