Genç Şef Matilda Ramsay Yemek Yarışması Başlıyor

0
894
Matilda_Ramsay

TV+ ve Da Vinci TV iş birliğiyle gerçekleştirilen Genç Şef Matilda Ramsay yemek yarışmasında aileler, mutfakta birlikte yaptıkları yemeklerle hazırladıkları sofralarını paylaşarak yarışacaklar.

Turkcell’in televizyon platformu TV+ ve en popüler kanalları arasında yer alan Da Vinci TV; evde geçirilen zamanı aileler ve çocuklar için eğlenceli kılacak lezzet dolu bir yarışma hazırladı. 18 Mayıs’ta başlayacak yemek yarışmasına katılım, Ramazan Bayramı sonuna kadar devam edecek. Çocuklar, bu yarışma ile yemek yapmanın inceliklerini Da Vinci TV’de yayınlanan Genç Şef Matilda Ramsay programı ile keşfedecekler.

Mutfakta çocuklarla birlikte eğlenceli vakit geçirmenizi sağlayacak bu keyifli yemek yarışmasına; 18-31 Mayıs tarihleri arasında @tvplus ve @davinciturkiye Instagram resmi hesapları üzerinden “ailece kurduğunuz lezzetli sofralarınızı” paylaşıp yarışma postundaki adımları takip ederek katılabilirsiniz. Ne yemek yapacağını bilemeyenler için ise; dünyaca ünlü şef Gordon Ramsay’nin kızı Genç Şef Matilda Ramsay, TV+ 98. kanaldan yayınlanan Da Vinci TV’de mayıs ayı boyunca her hafta sonu 10.00’da lezzetli tarifler paylaşacak.

TV+ ve Da Vinci TV ekiplerinden oluşan jürinin sevgi dolu sofralar arasından seçeceği 25 şanslı kişi; 1 yetişkin ve 1 çocuk setinden oluşan havalı bir aşçı önlüğü ve şapkası kazanacak. Kazanan kişiler, www.tvplus.com.tr web sitesi ve sosyal medya hesaplarından 3 Haziran’da açıklanacak. Bilim programlarıyla çocukları 21. yüzyıla hazırlayan Da Vinci TV; bu yarışma gibi birçok bilgi ve etkinlikle, çocukların günlük yaşamda ihtiyaç duydukları becerileri kazanmalarına yardımcı olmayı hedefliyor.