Fırıncı Kazansın Hediyelerle Geri Döndü

0
352
firinci kazansin

Maya sektörünün global referans noktası Lesaffre’ın Türkiye’deki tüm fırıncıları tek çatı altında topladığı uygulaması Fırıncı Kazansın, yenilendi.

Üyeleri için ayrıcalıklar dünyası yaratan mobil uygulama ile fırıncılar, bir yandan mesleklerinde kendilerini geliştirme fırsatı yakalarken bir yandan da eğlenceli içeriklere erişip hediyeler kazanıyor. Uygulamanın lansmanına özel düzenlenecek çekilişte, 10 şanslı fırıncı Samsung Galaxy Note 20 cep telefonu kazanacak.

Türkiye’nin maya endüstrisindeki referans noktası Lesaffre Türkiye tarafından fırıncılar için özel olarak hazırlanan eğlenceli, bilgilendirici ve kullandıkça kazandıran bol ödüllü mobil uygulama Fırıncı Kazansın, yenilendi. 

Yaratıcı tarifler, ilgi çekici haberler ve fırıncılığın püf noktalarına dair bilgiler ile fırıncıların sektöre dair her türlü yenilikten haberdar olmasına destek olan uygulama, lansmanına özel sürpriz bir çekiliş düzenliyor. 

10 şanslı kişiye telefon hediyesi 

Fırıncı Kazansın mobil uygulamasını cep telefonlarına indirerek üye olan 10 şanslı fırıncı, çekiliş sonucunda, 256 GB SAMSUNG GALAXY NOTE 20 kazanacak. 01.05.2022 00:01 ile 31.05.2022 23:59 tarih ve saat aralığında “Fırıncı Kazansın” mobil uygulamasını AppStore ve PlayStore’dan akıllı telefonlarına indiren veya mevcut üye olup üyelik bilgilerini güncelleyerek giriş yapan kullanıcıların katılabileceği çekiliş, 10.06.2022 tarihinde noter huzurunda halka açık olarak yapılacak.