Domino’s’un Dürümos Kampanyasına İki Ödül Birden

0
590
Dürümos__1_

Domino’s, geçtiğimiz yıl hayata geçirdiği Dürümos kampanyası ile Social Media Awards Turkey’de iki ödüle layık görüldü. Türkiye’nin en kapsamlı sosyal medya yarışmasında Dürümos kampanyası ile Fikir Önderi ve Fenomen Kampanyası kategorisinde gümüş, Online-Offline Entegrasyonu kategorisinde ise bronz ödülün sahibi olan Domino’s, ödüllerini 21 Ekim Çarşamba akşamı düzenlenen törenle aldı.

2019 yılında hayata geçirdiği Dürümos kampanyasıyla pazarlama ve reklam dünyasının en itibarlı ödüllerinden Effie Awards 2020’de “Bronz Effie”ye layık görülerek aldığı ödülle Effie Global Etkililik Endeksi’ne girdi. Aynı proje InstaChamp’in altıncı döneminde Feed kategorisinin kazananı olmuştu. Domino’s Dürümos Kampanyasıyla şimdi de Marketing Türkiye & BoomSonar iş birliği ve Deloitte uzmanlığıyla Türkiye’nin en kapsamlı sosyal medya yarışması Social Media Awards Turkey’de iki ödüle layık görüldü.

Domino’s, Dürümos ile ödüle doymuyor!

Pek çok farklı markanın birbirinden yaratıcı işleri arasından Domino’s, Dürümos Kampanyası ile Fikir Önderi ve Fenomen Kampanyası kategorisinde gümüş, Online-Offline Entegrasyonu kategorisinde ise bronz ödülün sahibi oldu ve ödüllerini 21 Ekim Çarşamba akşamı düzenlenen törenle aldı.

Domino’s ödül aldığı kampanyasında Dürümos’u, başarılı oyuncu ve milyonların sevdiği fenomen Enis Arıkan ile tanıtmış, reklam filminde Enis Arıkan’a annesi Selma Teyze ve kedisi Miu da eşlik etmişti. Ayrıca bu kampanya TV, sosyal medya ve açıkhava mecralarını birbiri ile bağlaması ile de öne çıkmıştı.

https://www.youtube.com/watch?v=gXwefkA8JVI