Doğum Gününde McDonald’s Gibisi Yok!

0
1173
mcdonalds-dogum-gunu-menu

Marka ile özdeşleşen doğum günü partilerini evlere taşıyan McDonald’s, doğum günü çocukları için özel bir paket hazırladı.

McDonald’s’tan doğum gününü evde geçiren çocuklara sürpriz! Marka ile özdeşleşen doğum günü partilerini evlere taşıyan McDonald’s, doğum günü çocukları için özel bir paket hazırladı. Pandemi nedeniyle evde yapılan kutlamaları minikler için eğlenceye dönüştüren Doğum Günü Menüsü’nde Happy Meal, Double Köfte Burger ve McChicken menünün yanında çok sevilen McFlurry ve kutlama için balon, bayrak ve doğum günü tacından oluşan parti malzemeleri yer alıyor. Ayrıca sürpriz bir Happy Meal oyuncağı da çocukları bekliyor.

McDonald’s Türkiye Pazarlama Direktörü Elif Göktaş, “Doğum günü kutlaması deyince akla ilk gelen adreslerden biriyiz. Covid-19 nedeniyle bu dönemde restoranlarımızda bir araya gelemesek de bu geleneği sürdürüyoruz. Doğum günlerini evde geçiren çocuklar için hazırladığımız özel menüyle bu geleneği evlere taşımak ve çocukların eğlencelerine ortak olmak istedik. Çocuklar evde de unutulmaz bir doğum günü yaşayabilecek” dedi.

Yeni Doğum Günü Menüsü mcdonalds.com.tr, 444 6262 sipariş hatları veya online yemek sipariş platformları üzerinden sipariş edilebiliyor.