Büyüyen Lezita Çıtır Kova Ailesi ile Restoran Lezzetleri Evinizde

0
893
LEZİTA ÇITIR Kova

Lezita, pratik, besleyici ve doyurucu atıştırmalık arayanların vazgeçilmez ürünü Çıtır Kova ürün ailesini yeni lezzetlerle büyütüyor.

Yeni eklenen Jumbo Piliç Fileto ve Çıtır Piliç Lokmaları ile Lezita Çıtır Kova ailesi; evde maç, oyun ve sinema saatlerinin, arkadaş buluşmalarının aranılan lezzeti olmaya devam ediyor.

Lezita çıtır kova

Türkiye’nin önde gelen piliç eti markalarından Lezita; insanların dışarıda yemeye alışık olduğu lezzetleri evlerinde güvenle ve ekonomik olarak yiyebilmesi için yenilikçi bakış açısıyla ürünler geliştirerek herkesin iyi beslenmesine katkı sağlamaya devam ediyor. Restoranlarda yemeye alışık olunan çıtır çıtır piliç lezzetini evde kendi fırınınızda hazırlama imkanı sunan Lezita Çıtır Kova ailesi, farklı zevklere yönelik seçenekler sunuyor.Çıtır Kova ailesine Jumbo Piliç Fileto ve Çıtır Piliç Lokmaları ürünlerini ekleyen Lezita, lezzetli, besleyici, pratik bir atıştırmalık seçeneği sunarken evde daha fazla zaman geçirdiğimiz bu dönemde arkadaş buluşmalarını, maç, oyun ve sinema saatlerini daha da keyifli hale getiriyor.

Lezita Çıtır Kova‘nın çok kısa sürede büyük ilgiyle karşılandığını belirten Lezita Pazarlama ve Satış Genel Müdür Yardımcısı Mesut Ergül,

Yenilikçi ürünlerimizden Çıtır Kova gibi pratik ve inovatif ürünlere bu dönemde büyük ilgi gösteriliyor. Tüketiciler restoranlarda tadına alışkın oldukları lezzetleri evlerinde hazırlıyor. Bu nedenle hem Çıtır Kova’nın başarısı hem de kaplamalı ürünlere yaptığımız yeni yatırımların itici gücüyle Çıtır Kova ürün ailesini genişletme kararı aldık. Jumbo Piliç Fileto ve Çıtır Piliç Lokmaları ürünleri ile halkımızı; kolay ulaşılabilir, sağlıklı ve pratik ürünlerle ‘iyi beslemeye’ devam edeceğiz” diye konuştu.