Burger King®’den Evde Kral Hareket!

0
927
Evde_Kral_Hareket

Burger King®, Tıkla Gelsin® üzerinden enfes menülerinin yanına eşlik edecek film, dizi ve müzik önerilerini lezzetseverler ile paylaştı.

Vazgeçilmez lezzetlerin adresi Burger King®; Tıkla Gelsin® üzerinden enfes menülerinin yanına eşlik edecek film, dizi ve müzik önerilerini lezzetseverler ile paylaştı. Marka, beIN CONNECT üzerinden yaptığı film & dizi önerileri ve oluşturulan çalma listesiyle evde geçirilen vakti keyifli bir deneyime dönüştürecek.

Alevde ızgara ateşinin kralı Burger King®; #evdekal’dığımız bu dönemde lezzetli ve doyurucu menülerinin yanına film, dizi ve müzik önerileri ekledi. Reklam ajansı Y&R tarafından geliştirilen yeni kampanyasını hazırladığı eğlenceli video ile dijital mecralarda duyuran marka, efsaneleşmiş dublaj replikleriyle lezzetseverlere seslendi. beIN CONNECT‘te yer alan yüzlerce dizi ve film arasından yapılan seçmeler ile oluşturulan çalma listesi; Tıkla Gelsin® üzerinden ve Burger King® Türkiye sosyal medya hesaplarından duyuruldu. Her hafta güncellenecek film, dizi ve müzik listeleri, Burger King® menüleriyle birlikte evdeki keyfi ikiye katlayacak.

Lezzet Olası Menüler

Burger King®’in avantajlı alternatiflerinden Whopper®, King Chicken®, Büyük Boy Patates, 1 L. Coca-Cola ve Kids Hamburger Menü’den oluşan ‘’EVDEK®AL Ailem Menü” sadece 54,95 TL’ye evin keyfini doya doya çıkarmak isteyenler ile buluşuyor. Üstelik menüyle birlikte 3 Adet Algida Maraş Cup da hediye! 3 kişilik‘’#EVDEK®AL Seçmeli Menü’’ kapsamında 3 adet Köfteburger®, Büyük Boy Patates, 10’lu Soğan Halkası ve 1 L. Coca-Cola da kişi başı yalnızca 9.95 TL’ye sipariş edebilecek. Alevde ızgara ateşinin kralı hijyenik koşullarda, en sevilen lezzetleriyle birlikte yanınızda olmaya devam edecek.

TAB Gıda Lezzetlerine Kesintisiz Erişim Sürüyor

Öncelikli sorumluluğu çalışanların ve lezzetseverlerin sağlığı olan hızlı servis restoran zinciri sektörü lideri TAB Gıda, Koronavirüs’e (COVID-19) karşı önlemlerini en üst düzeyde hayata geçiriyor. Son olarak sosyal izolasyonun önemine dikkat çekmek için önemli bir farkındalık çalışmasına imza atan Burger King®, ‘’EVDEK®AL’’ çağrısı yaparak ikonik logosunda yer alan Burger King® yazısını hamburger ekmeğinden ev çatısı altına taşıdı.

İlk günden itibaren #evdekal hareketini destekleyen ve birçok uygulamayı hayata geçiren TAB Gıda, Tıkla Gelsin® ve Yemek Sepeti’nin online ve mobil kanallarının yanında, Ara Gelsin sipariş hattı üzerinden de güvenli bir şekilde siparişleri alıyor. Online ve temassız olarak ödemesi yapılabilen ürünler, hijyen kuralları eksiksiz takip edilerek maske ve eldivenle hazırlanıyor. Hazırlık aşamasında görev yapan çalışanların hem de siparişi teslim eden kuryelerin ateşi düzenli olarak ve sipariş yola çıkmadan hemen önce ölçülerek bilgilendirme kağıdına yazıldıktan sonra, ürün güvenli paket haline getiriliyor. Güvenli Paket uygulaması sayesinde, ürünlerin restorandan tamamen kapalı çıkması garanti altına alınıyor. Ayrıca ‘Siparişimi Kapıya As‘ ve ‘Temassız Teslimat’ seçenekleriyle sıfır temas ile sipariş kapıya bırakılıyor.