Bonfresh Lezzetleri Sofraları Ziyafete Dönüştürüyor

0
858
Bonfilet_Logo

Bonfilet, dana antrikottan kuzu külbastıya, steak köfteden soslu kontrfileye kadar 8 farklı çeşidi bulunan Bonfresh lezzetleri ile sofraları ziyafete dönüştürüyor.

Paketlenmiş kırmızı et sektörünün öncü şirketi Bonfilet, yenilikçi lezzetler geliştirmeye devam ediyor. Tüketicilerine sabit gramajlı ve tek porsiyonluk taze ve marine edilmiş et ile köfte çeşitleri sunan Bonfilet; dana antrikottan kuzu külbastıya, steak köfteden soslu kontrfileye kadar 8 farklı çeşidi bulunan Bonfresh lezzetleri ile sofraları ziyafete dönüştürüyor.

Bonfilet’in uzun soluklu Ar-Ge çalışmaları ve önemli teknolojik yatırımları ile geliştirilen Bonfresh serisi; taze kırmızı etin sabit gramajlı ve tek porsiyonluk olarak kesilip paketlenmesine olanak sağlıyor. Dana antrikottan kuzu külbastıya, steak köfteden soslu kontrfileye kadar 8 çeşidi bulunan Bonfresh lezzetleri; özel ambalajlama tekniği sayesinde besin değerleri korunarak geldiği sofraları ziyafete dönüştürüyor. Özel vakumlu paket, sızdırmazlık için uygulanan düşük sıcaklık sayesinde hassas proteinlerin dokusunu ve besin değerlerini korurken raf ömrünü de buzdolabında 28 güne kadar uzatıyor. Bonfresh ürünlerinin ambalajında, tek porsiyon için belirtilen protein miktarı ise günlük alınan protein miktarının kolayca hesaplanmasına yardımcı oluyor.

Farklı Damak Tatlarına Özel 8 Farklı Et Çeşidi

Bonfresh ürünleri, nihai tüketiciler için lezzetli ve pratik bir öğün imkanı sunarken, mutfak profesyonellerinin de işlerini kolaylaştırarak zamandan tasarruf etmelerini sağlıyor. Bonfresh ambalajının etin paket içinde ezilmesini ve su sızdırmasını önleyen teknolojisi, sızdırmazlık için uygulanan düşük sıcaklık sayesinde enerji tasarrufunu da beraberinde getiriyor. Bonfilet’in sabit gramajlı ve tek porsiyonluk Bonfresh ürünlerinde 8 farklı çeşit bulunuyor. 180 gramlık Dana Antrikot, 150 gramlık Dana Lokum, 350 gramlık Dana İncik, 180 gramlık Steak Burger, 160 gramlık Soslu Dana Kontrfile, 150 gramlık Kuzu Pirzola, 200 gramlık Kuzu Külbastı ve 150 gramlık Soslu Dana Kaburga %100 taze ve doğal olarak tüketicilerle buluşuyor. Sofraları ziyafete dönüştürecek Bonfresh ürünlerine, zincir marketlerin yanı sıra Getir, Banabi ve istegelsin gibi online sipariş uygulamalarından tek tıkla da ulaşılabiliyor.

Ambalajdaki QR Kod ile Pratik Tarif Videosu Cebinizde!

Her yaş grubundan tüketicinin kendi yemeğini kolayca hazırlamasına olanak tanıyan ve mutfak profesyonellerinin hayatını kolaylaştıran Bonfresh ürünlerinin ambalajında, satın alınan ürünün hayvanın hangi bölgesinden elde edildiğine dair bir görsel bulunuyor. Tek porsiyon için belirtilen protein miktarı ise günlük alınan protein miktarının kolayca hesaplanmasına yardımcı oluyor. Ambalajın sağ alt köşesinde yer alan QR kod, cep telefonundan okutulduğunda da ürüne dair bilgilerin yanı sıra leziz ve pratik bir tarif videosuna erişiliyor.

Plastik Kullanımını Azaltan Ambalajlama Teknolojisi

Gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmak için sürdürülebilirliği göz önünde bulunduran Bonfilet, Bonfresh kategorisine yönelik yatırımlarıyla çevre kirliliğini de azaltıyor. Bonfresh ürünlerinde kullanılan özel vakumlu ambalaj, etin tazeliğini ve besin değerlerini korumanın yanı sıra; paketlemede %25’e varan optimizasyon, plastik atığında ise %40 azaltma sağlıyor. Tek porsiyonluk taze kırmızı et aynı zamanda, dünyada ve Türkiye’de önemli bir sorun olan gıda israfının önlenmesine de katkı sunuyor.