Bizim Toptan, Yılın İlk Ddokuz Ayında Satış Gelirlerini 3,9 Milyar TL’ye Yükseltti

0
704
BizimToptan

Türkiye’nin önde gelen organize toptancılarından Bizim Toptan’ın, 2020 yılının ilk dokuz ayında toplam satış gelirleri geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 16 artarak 3,9 milyar TL’ye yükseldi.

Türkiye’nin en yaygın organize toptancı marketi Bizim Toptan Satış Mağazaları (BIZIM), 2020 yılının ilk dokuz ayına ilişkin finansal sonuçlarını açıkladı. Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamaya göre, organize ve çok kanallı satış yönetimi stratejisi doğrultusunda Bizim Toptan’ın toplam satış gelirleri 2020’nin ilk dokuz ayında pandemiye rağmen, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 16 artarak 3,9 milyar TL’ye ulaştı. Çok kanallı satış stratejisiyle pandemi döneminde tüm müşteri gruplarının ihtiyaçlarını kesintisiz karşılayan, aynı zamanda pandeminin ev dışı tüketim sektörüne etkilerini de başarılı bir şekilde yöneterek, güvenli, hızlı ve avantajlı alışveriş imkanı sunan Bizim Toptan’ın müşteri sayısı da yüzde 19 oranında artarak 1,9 milyon kişiye yükseldi.

Bizim Toptan CEO’su Hüseyin Balcı, şirketin güçlü performansıyla ilgili şunları söyledi: “Pandemi döneminde aldığımız önlemler sayesinde tedarik zincirimiz operasyonuna başarılı şekilde devam etti. Mağazalarımızda üst düzey önlemleri ilk günkü gibi ciddiyetle uygulamaya devam ediyoruz. Reyon gezmeden, daha az temasla, daha hızlı ve avantajlı şekilde alışveriş yapmak isteyen müşterilerimizin ihtiyacını Tıkla Gel Al hizmetimizle karşılıyoruz. İnternetten ve mağazadan alışveriş yapmanın en iyi yönlerini bir arada sunduğumuz bu sistem büyük ilgi görüyor. Ürün çeşitliliğimizi de bu dönemde markalı ürünlerin yanı sıra 300’ü aşkın özel markalı ürünümüzle artırıyoruz. Hızlı büyümemizde 1.064 iş ortağıyla anonim şirkete dönüşen SEÇ Market iş kolumuzun da önemli bir etkisi var. Bizim Toptan olarak, müşterilerimize kendilerini güvende ve avantajlı hissettirecek bir çözüm ortağı olmaktan mutluluk duyuyoruz.”